|

Veelgestelde vragen

                        
- Wat zijn de openingstijden van jullie showroom?
Maandag t/m donderdag  09.00 - 12:15 / 12:45 - 16:30 uur
Vrijdag  09.00 - 12:15 / 12:45 - 14.30 uur

- Waar kan ik De Toekomst meubelen bekijken?

U kunt De Toekomst meubelen bekijken bij een Toekomst dealer bij u in de buurt, al onze dealers kunt u vinden op de website.


- Waar kan ik terecht als er iets niet in orde is met mijn meubel?

Meubelfabriek De Toekomst streeft dagelijks naar het afleveren van perfecte producten. Er kan echter altijd iets misgaan. Dat lossen we dan graag voor u op. U kunt alleen via uw dealer waar u de overeenkomst mee heeft afgesloten een serviceaanvraag indienen. Mocht deze dealer om wat voor een reden dan ook niet meer bestaan, dan kunt u via onze dealerpagina een andere dealer opzoeken en daar de klacht voorleggen.


- Hoe weet ik of mijn favoriete model te zien is bij een dealer?

Wanneer u vooraf contact opneemt met uw dealer voorkomt u teleurstellingen.


- Uit welke stoffen of leersoorten kan ik kiezen?

De Toekomst meubelen zijn leverbaar in vele stoffen en leersoorten. Uw Toekomst dealer laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn.


- Kan ik rechtstreeks bij De Toekomst bestellen?

Nee, consumenten kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen. U kunt onze producten kopen bij een meubelspeciaalzaak bij u in de buurt. Kijk bij "Dealers" op deze website voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. Deze dealers hebben alle expertise in huis om u van begin tot eind goed te begeleiden.


- Staan alle modellen op onze showroom?

We hebben een zeer grote collectie, het is onmogelijk alle modellen te tonen op onze showroom. Over het algemeen staan de meest verkochte modellen wel op onze showroom. Indien u voor een bepaald model ons wil bezoeken vraag bij het maken van de afspraak of het model aanwezig is, dit om teleurstellingen te voorkomen.- Bij een model kan ik geen PDF informatieblad downloaden?
De Toekomst streeft ernaar om het juiste Pdfinformatie blad per model te tonen, toch kan door snelle ontwikkelingen en/of wijzigingen een situatie ontstaan dat de informatie niet up-to-date is.